Radu Herinean 28 zile în urmă

Varianta nouă a site-ului. Varianta alpha

Invitație la testare și feedback

Radu Herinean pic

poezie.ro va primi în următoarele luni o față nouă și facilități noi de publicare.

În primă fază, e vorba de o redesenare a interfeței vizuale a site-ului și de rezolvarea unor probleme importante mai vechi, care au generat o grămadă de neplăceri foarte multor membri.

Având în vedere că facilitățile principale ale site-ului sunt finalizate în noua interfață și aduc multe îmbunătățiri pentru 95% din experiența zilnică de utilizare, m-am gândit să ofer unui grup de utilizatori ocazia să folosească această nouă versiune pentru a testa noile facilități, a depista eventuale probleme și pentru a oferi feedback legat de noua experiență.

Cei interesați sunt invitați să lase aici un comentariu și vor primi instrucțiunile de acces pe adresa de email cu care sunt înregistrați în site. Dacă adresa email asociată contului nu mai este valabilă (aceasta era una din problemele menționate) va trebui să îmi scrieți pe adresa de contact a site-ului, ca să rezolvăm în prealabil această problemă.

Invitațiile vor fi trimise treptat utilizatorilor selectați, începând cu săptămâna viitoare. Selecția se va face în principal funcție de activitatea anterioară/recentă pe site.

Opinii

Show/hide offtopic
dorin cozan pic
...
dorin cozan - 27 zile în urmă

O, Radu, dacă ai ști cât iubim verdele ăsta și fontul și...

- 0
+ 0
Maria Elena Chindea pic
Nu pot posta clasici!
Maria Elena Chindea - 26 zile în urmă

Nu îmi dau seama care sunt îmbunătățirile, dar eu nu mai pot posta clasici! Pur și simplu nu se deschide pagina „Adaugă un text consacrat”, care până acum nu mi-a pus probleme! Sper să se remedieze problema! Cu stimă, Maria!

- 0
+ 0
ștefan ciobanu pic
dreptate
ștefan ciobanu - 26 zile în urmă

dorin are dreptate. :)

- 0
+ 0
ștefan ciobanu pic
.
ștefan ciobanu - 26 zile în urmă

eu nu mai pot lasa comentarii.

- 0
+ 0
Radu Herinean pic
raspunsuri.
Radu Herinean - 26 zile în urmă

Am rezolvat la consacrati. Stefan, n-am inteles ce nu poti sa faci, ai lasat un comentariu ca sa zici ca nu mai poti lasa comentarii.

- 0
+ 0
ștefan ciobanu pic
Da
ștefan ciobanu - 26 zile în urmă

Am incercat pe o postare (poezie) si nu a fost publicat comentatriu.

- 0
+ 0
Maria Elena Chindea pic
Tot nu pot posta clasici!
Maria Elena Chindea - 26 zile în urmă

La „consacrați” s-a rezolvat doar parțial, fără finalitate! Se deschide pagina, aleg autorul, pun textul și după ce-l „trimit” apare textul: „insert failed INSERT INTO text_hits (id, hits, rank, last_ip) values (,0,0,0)”..... Deci... nu se adaugă nici un text! Am încercat toată dimineața. Cred că mai sunt de făcut niște pași! Aștept remedierea, Maria.

- 0
+ 0
Iulia Elize pic
Iar eu,
Iulia Elize - 24 zile în urmă

Nu pot corecta texte! Varianta anterioară părea un pic mai stabilă, iar de layout-ul verde suntem toți îndrăgostiți. Confirm părerile anterioare... Sper să nu se modifice vizual... Sper, poate, cumva, se va găsi, în cele din urmă, cea mai bună cale, viabilă, împăciuitoare și bună pentru toate (toți)!

- 0
+ 0
Radu Herinean pic
consacrati rezolvati.
Radu Herinean - 22 zile în urmă

Am rezolvat la consacrati, se pot adauga texte acum.

- 0
+ 0
Radu Herinean pic
varianta veche/noua
Radu Herinean - 22 zile în urmă

Referitor la noua varianta, ce vedeti acum NU este noua varianta, este tot vechea varianta la care au fost facute niste modificari de performanta care insa au creat noi probleme de utilizare. Varianta noua nu va mai avea aceste probleme de utilizare, dar deocamdata nu am dat nimanui acces la varianta noua, fiindca nimeni nu a cerut.

- 0
+ 0
ștefan ciobanu pic
sunt interesat
ștefan ciobanu - 22 zile în urmă

Mi-ar face placere sa primesc instructiunile pentru a intrat pe noua versiune a site-ului. M-am uitat acum la datele mele de contact de pe site si am vazut ca ele nu mai apar, desi le-am avut completate. Trebuie sa le completez din nou? Si daca le completez se poate intampla sa pierd nivelul de acces? Multumesc pt intelegere. ps pt adresa de contact este stefanciobanu2004@gmail.com

- 0
+ 0
Iulia Elize pic
Ca și Ștefan,
Iulia Elize - 21 zile în urmă

Pot să ajut și eu, pot fi contactată, de pildă, la adresa care am lăsat-o în subsolul biografiei, în caz că este nevoie de voluntari. Felicitări, tuturora, pentru munca și eforturile depuse. Până la urmă, efortul și străduințele nu pot duce decât la succes. Aceasta este cea mai firească și mai naturală țintă a străduinței, în orice domeniu. Nu știu cât de mult timp pot dedica, dar o să mă străduiesc, aveți și sprijinul meu, în caz că este nevoie. Cu respect și cu prețuire!

- 0
+ 0
Radu Herinean pic
Stefan si Iulia.
Radu Herinean - 21 zile în urmă

Iulia ti-am actualizat adresa email inregistrata in baza de date cu cea din biografie, daca ai probleme la logare asta e motivul. Stefan tu aveai adresa corecta in profil. Va scriu amandurora in cursul zilei si va trimit informatii de utilizare si acces. De aici incolo o sa discutam pe email tot feedback-ul legat de noua versiune. Apreciez disponibilitatea voastra pentru testarea noii versiuni si va multumesc pentru ajutor.

- 0
+ 0
 Nache  Mamier Angela pic
fotografii
Nache Mamier Angela - 21 zile în urmă

felicitari pentru ameliorari...eu ,vin mai rar din diverse motive personale ..poate ar fi bine de facilitat descarcarea de fotografii ..merci

- 0
+ 0
ovidiu cristian dinica pic
pentru noua pagina
ovidiu cristian dinica - 18 zile în urmă

Da ma intereseaza noua varianta am observat ca intru greu in pagina mea

- 0
+ 0
Radu Herinean pic
Dorin?
Radu Herinean - 18 zile în urmă

Dorin, vrei sa participi la testare pe noua platforma?

- 0
+ 0
dorin cozan pic
Mulțumesc
dorin cozan - 18 zile în urmă

Da. Adresa mea de email este : cozan.dorin@yahoo.com

- 0
+ 0
Radu Herinean pic
Trimis.
Radu Herinean - 17 zile în urmă

Am modificat și adresa email asociată contului și ți-am trimis și invitația cu instrucțiunile de acces.

- 0
+ 0
Carmen Sorescu pic
intrebare
Carmen Sorescu - 17 zile în urmă

Scuze pentru deranj. Nu pot posta, imi aparea eroarea 403: Forbidden You don't have permission to access /index.php/newtext/all/thankyou.html on this server. Desi am acces la alte pagini sa las comentarii, la a mea nu. Daca ați putea remedia aceasta problemă tehnică ar fi minunat. Mulțumesc.

- 0
+ 0
Radu Herinean pic
Carmen S
Radu Herinean - 16 zile în urmă

Nu e niciun deranj. Te rog trimite-mi pe adresa de contact a site-ului textul pe care încerci să îl postezi. O combinație de litere din el declanșează o protecție de securitate și trebuie să o ajustez.

- 0
+ 0
Carmen Sorescu pic
Radu
Carmen Sorescu - 14 zile în urmă

Azi dimineață am încercat și am reușit. Multumesc.

- 0
+ 0
Ottilia Ardeleanu pic
radoo,
Ottilia Ardeleanu - 9 zile în urmă

am un text care a ajuns în atelier și nu-i e locul acolo. Ideea este că am greșit încadrarea și apar și niște hieroglife pe acolo, dar dacă am vrut să modific, nu am reușit în niciun fel. Am lăsat mesaje sub acel text. Te rog să mă ajuți. Mulțumesc.

- 0
+ 0
Showing 1-20 of 21 items.

Adaugă opinia ta!

Comments not allowed

You need to be logged in order to be able to comment.
Or the text author no longer allows comments.